litelagottoblandat.blogg.se

Social helg

Publicerad 2021-11-26 11:47:33 i Släkt, Vänner,

(null)
Förra fredagen träffade jag mina f d  arbetskamrater sedan lång tid tillbaka. Vi har träffats sedan vi jobbade ihop i början på 90-talet. Vi är 7 kvar. Vi var många från början men det har minskat under åren av olika skäl. Vi åt på Gyllene Prag. Väldig god mat och fantastisk service. När vi inte fick sitta kvar längre gick vi vidare till John Scott. En mycket. Trevlig kväll.
(null)
Jag kände igen konsten som stod på borden. Det var nämligen Ian Rusth. Han gör så underbar konst. Mycket färger. Kul att se hans konst här. 
(null)
Det blev en kaffe Karlsson till efterrätt.
På lördag kom bästis Becca hem på middag. Jag bjöd på gratinerade kräftstjärtar till förrätt och sedan blev det kycklinggryta med ris. Till kaffet blev hemmagjort Wienerbröd med vaniljkräm. En mysig kväll med en mysig kompis.
(null)
På söndagen var vi bjudna till kusinen och hans fru. Han hade gjort en jättegod fiskrätt à la Tengby. 
(null)
Till efterrätt var det glass, vispgrädde, sylt och jordnötter. Väldigt god kombination. Det är alltid så trevligt att komma hem till kusinen. Vi pratade en del om släkten. Nu när man är lite äldre är det väldigt intressant. Kul att kunna dela minnen med min kusin. Man har ju upplevt olika saker med släkten.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela